Scroll Top

Een open brief aan Sofiane Boussaadia.

OPEN BRIEF AAN SOFIANE BOUSSAADIA Hoi Sofiane, of moet ik Boef zeggen?

Ik schrijf dit naar aanleiding van jouw filmpjes. Klik hierrrr mocht je die filmpjes willen zien. Het liefst zou ik even face to face met je praten. Maar dat gaat niet lukken dus vandaar maar een brief. Schrijven is toch mijn ding.

Ik werk gemiddeld 38 uur per week, soms meer, soms minder.  Ik zit niet vaak thuis, meestal lig ik namelijk. Horizontaal. Op de bank, of in m’n bed. Moe van het werken. Of gewoon lui. Ik ben klaar met studeren -voor nu in ieder geval wel-. Ik ga uit, ook met jongens, ik drink alcohol. Soms meer dan goed voor me is. En ook tot laat in de nacht, of vroeg in de morgen. Of ik naar m’n ouders luister moet je maar even aan ze vragen.. Ik kan alleen niet garanderen dat m’n papa je een erg vriendelijke jongen vindt nadat je zijn dochter(s) indirect een hoer noemt, maar je kan proberen een goed gesprek met hem aan te gaan. Volgens jou ben ik dus door bovenstaande feiten een hoer. En dat terwijl ik toch geen eurocentje betaald krijg voor seks.

Ik draag alleen geen rokjes, vrijwel niet in ieder geval. De grootste reden daarvan is omdat ik het niet prettig vind om rekening te houden met het feit dat ik dan mijn beentjes netjes bij elkaar moet houden, en ik me erg lady-like moet gedragen.

Over beentjes bij elkaar houden gesproken: Een hoer is het -vind ik- minder nette woord voor prostituee. In de prostitutie verleen je seksuele handelingen tegen betaling. Jij meneer Boussaadia, doet andere dingen tegen betaling.  Jij maakt muziek, geeft optredens. Wat mij betreft mogen ze een paar litertjes bier over je kop gooien. Lauw Euroshopper bier, en het liefst over de datum. Dat je er echt niets anders nuttigs meer mee kan doen, afgezien van over iemand heen gooien.


Hap hap hap

Hap hap hap

Je had autopech na een optreden en kreeg een lift van een paar vrouwen. Weet je wat mijn papa me geleerd heeft? Dat je dan iemand hartelijk bedankt. Als het even kan betaal je de benzine of geef je ze op z’n minst een doos chocola. (Als ik je een tip mag geven: Tony Chocolonely) Dat je dan een Snapchatfilmpje maakt is leuk. Had er een filmpje van gemaakt met de strekking dat die drie vrouwen je ontzettend geholpen hadden, gratis kaartjes voor je volgende optreden erbij ofzo. Maar nee, jij deed het even anders…

Jij noemt die vrouwen “Kechs” (Kech is straattaal, afkorting voor Qahba/Kehba en.. jawel dat is Arabisch voor hoer.) Als je dan vervolgens wat verontwaardigde reacties krijgt dan kom je met een reactie waar mijn bananenbroek van afzakt… Je haalt uit naar de vrouwen die boos op je zijn, noemt ze nog een paar keer kechs en vindt dat ze je maar moeten ontvolgen op social media.

MAAARRR dan als je bang bent dat het je allemaal toch wel wat fans/centjes gaat kosten kom je met een excuus filmpje! Een excuus over je gedrag, maar geen woord over je denkbeeld over vrouwen. Je schuilt achter het overmatige alcoholpercentage in je bloed… Dat is overigens niet de eerste keer, ergens vorig jaar sloopte je een politieauto, en was je excuus ook “Een dronken bui”. Daarna vertelde je je bewust te zijn van je voorbeeldrol voor jongeren… So much for being a role model, pannenkoek.

Gelukkig nieuwjaar Sofiane Boussaadia, ik hoop dat je goeie voornemen niet iets te maken had met letten op je kwetsende taalgebruik en je respectvol op te stellen naar je medemens & fans want je bent nu al een faalhaas.

VEEL respect voor alle hardwerkende prostituees. Alle zogenaamde kechs, alle vrouwen, met of zonder rokjes, met of zonder alcohol in hun bloed. Thuis of in de kroeg. En voor je weer vrouwen gaat beledigen, denk dan nog even aan wat je zei over je perfecte vrouw ergens begin 2017: “Mijn perfecte meisje is vol loyaliteit, een knap meisje, lekker het vrouwtje zijn, koken..”  Snotneus: het enige wat er kookt is vrouwenbloed, door jou. Slappe herder.

Zo. En dan ga ik nu broccoli-courgettesoep maken. Iets beter voor de voortandjes. 

Opmerkingen (2)

Geniaal…ik hoop dat ie m leest!!

[…] Misschien kan je bij Sofian Boussaadia op de bank zitten, onze vrouw-minachtende rapper Boef. Aan hem schreef ik een paar dagen geleden deze brief  Kunnen jullie gezellig samen nadenken over die domme uitspraken en domme gedachtegangen. Misschien […]

Een opmerking achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.