#Dagverslag11


img_69551.jpg

Maandagverslag

Na een onrustige nacht -altijd na nachtdiensten en slaaptekort- werd ik gezellig wakker met m’n harige terrorist die vond dat ik lang genoeg geslapen had. ‘Prrr prrr’ en een natte neus met snorharen. Als ie zou kunnen praten was het “Tijd voor natvoer, WAKKER WORDEN, HUMAN!”  Oh en: JA Munk het doet nog altijd pijn als je over m’n tieten heen en weer walst! Alsof je niet gewoon op m’n hoofd kan komen zitten of m’n voeten aan kan vallen met je klauwen om me net dat beetje extra wakker te maken. Kutkat. Oké sorry grapje, love you 


fullsizeoutput_159c

fullsizeoutput_159c

Bellend met bestie S de dag begonnen. Als je je afvraagt of we ooit elkaar wel eens niets meer te vertellen zullen hebben? Nope. Never.  Omdat het ongeveer dagelijkse routine is als ik niet hoef te werken: gezellig samen Turks lunchen/ontbijten. (En nee, zo vaak Turks eten vind ik geen probleem. De Turkse keuken is net als chocola. Het kan elke dag. En elk uur van de dag.) Ik had me dik ingepakt op de scooter voor die 3 hele minuten scooteren maar we bleken na het eten nog heerlijk buiten in het zonnetje te kunnen zitten. 

Een beetje zon en een boel uitlaatgassen van de Bos en Lommer. Yolo in de BoLo!

Elke zonnestraal wordt optimaal opgeslurpt en daarbij werd deze foto gemaakt. Het was kusjesdag met koude neus! YEAH! 

Even zeuren: een maand geleden dronk ik verdorie nog voor-onze-neus-geopende-verse-jonge-kokosnoot met m’n broer op het strand in Bali. Oké hij dronk Bintang. Ik had Mojito’s gedronken als die er lekker waren geweest. Maar anyhow, zon dus.  ZON! Bikini, avonturen, gekkigheid, cultuur, dingen ontdekken, Balinese massages, de hele dag door eten. Oh wait, dat doe ik nu ook… En het is er all day and all night bloody hot. Just how I like it. 

Bestie S loopt trouwens nog steeds stoer rond in een trui en een warm vest. Die springt in en uit de auto en doet alsof het gewoon een lekkere na-zomer is ofzo. Ik verpak mezelf daarentegen alweer beter dan een gemiddeld pakketje van Aliexpress.  Winterjas, Timberlands, sjaals enzo… en heb me neergelegd bij het feit dat ik handschoenen aan moet op de scooter.  En als het dan alleen koud is, dan kan ik het nog handelen. Maar ik ben alweer te vaak natgeregend. Bah. Oke. Klaagmodus uit. 

Want wat was het een heerlijke maandag. Ik moest wel even een klein makeupje op m’n kop smeren trouwens.. want nachtdiensten en een slaaptekortje waar je U tegen kan zeggen waren niet zo best voor m’n hoofd. En met een zonnebril op krijg je de vitamientjes van de zon niet binnen.. Meestal is maandag een makeuploze dag, maar vandaag even niet haha! 

Na het lunchen, teveel Turkse thee en een kop melk-met-beetje-koffie vertrok ik naar de stad. Sommige mensen sluit je in je hart vanaf het moment dat je ze leert kennen. M is er een van. Ik noemde haar al eerder in deze blog over genderneutraal. Een hele tijd terug had M ergens foto’s voor nodig, en zou ik die maken, in Amsterdam. De stad waar alles kan. Dat ging toen niet door, maar M is wel prachtig om te fotograferen. Een geheel eigen stijl. Hate it or love it. Zwarte lipstick, rode oogschaduw, schoenen van drie kilo per stuk.. Ik hou ervan als mensen authentiek zichzelf zijn. En dan is ze ook nog een van de puurste vrouwen die ik ken.


FCA2B4E5-2767-4BC6-ABE0-D428B71A7523

FCA2B4E5-2767-4BC6-ABE0-D428B71A7523

Vandaag maakte ik een aantal foto’s van haar, in mijn prachtige mooie Amsterdam. Op de Prinsengracht. Gewoon omdat het kan. We kletsten heerlijk bij, en ook al zie je elkaar te weinig, met echte vriendschappen is dat geen probleem. We dronken koffie en een borrel in een bruin café vol oude mannetjes en verdwaalde toeristen. Want why de fuck not.

Ik ben zo ontzettend trots op jou lieverd. Zoveel strijd gestreden. En nog steeds. Met jezelf, met anderen.


IMG_6955

IMG_6955

Je bent een aanwinst voor een ieder in het leven. En binnenkort zetten we samen de Lellebel op stelten. Gewoon omdat het kan. Mag ik dan je Purr Evil muts op? Uiteindelijk wandelde ik nog een stuk met M mee naar Centraal Station en keerde ik om. Terug naar de scooter.


fullsizeoutput_15de

fullsizeoutput_15de

Ik wist mezelf nog de gym in te schoppen. Ik dacht even rug en biceps te trainen maar het zat zo vol met eehhh.. types waar ik met slaapgebrek geen zin in heb (wat zeg ik dat weer netjes!) dat ik besloot een HIIT-training te doen op de loopband en hometrainer. Beter iets dan niets en dan heb ik die ook weer gehad voor deze week. Na een korte gymsessie sprong ik weer op m’n scooter waar ik een beetje weirde stalkerige sticker op m’n stuur geplakt vond:

Hij refereert DENK IK naar een vrouw in de sportschool waar ik regelmatig even mee sport/klets.. Maar ik heb geen idee van wie die sticker komt, en nee ik ga hem niet mailen ook…

Van de gym door naar de pompoensoep gemaakt door m’n vader met verse broodjes roomboter. Ik eet nergens boter onder, behalve vers brood met alleen roomboter, dat vind ik dan wel weer lekker… Weird! Brood met boter en kaas bijvoorbeeld vind ik echt vies! 

Thuis het huishouden doen, want ook dat moet gebeuren. Jammer genoeg wast de was zichzelf niet. Als je lang genoeg wacht loopt de boel misschien wel uit zichzelf weg…

En zoeken naar een (beetje betaalbaar) wellness weekendje/nachtje met vriendinnetje A. Als er iemand tips heeft -niet zijnde Thermae 2000- dan hoor ik het graag. Hotel mét wellness. Dus niet 20 kilometer verderop. Echt je kamer verlaten in je badjas en zo doorlopen naar de wellness faciliteiten. Oh jongens all those fancy words. Tijd om m’n bed in te duiken. 

Het was een heerlijke dag. Met een zonnig gouden randje. Wat ben ik wederom weer dankbaar voor de fantastische mensen in mijn leven.  Count your blessings en ik ga dan ook met een big smile deze blog afsluiten.

Related Posts

Leave a comment