De bruiloft en meer.

Alvast sorry, de foto’s staan door elkaar (internet is niet goed) en dit is vast niet m’n meest gestructureerde blog. Want overal en nergens heb ik een stukje geschreven. Maar it is what it is & we doen het er maar mee. De bruiloftblog♥️🎉 En toen lag je in je bed. In je hotel kamer. In Bali. Met een hoeveelheid bloed in m’n alcohol waardoor ik zeker weet dat ik morgen een kater heb, maar als een kater het waard gaat zijn is deze het. Op zeker! – Dit stukje schreef ik in bed. Met prachtige after wedding adrenaline. Mezelf overschat dat ik wel even een stuk kon gaan bloggen🙄🤣. Inmiddels lig ik bij het strand, met de beentjes in de zon. Uit te brakken. Met zonnebril aan het ontbijt verschijnen zegt genoeg. En de beentjes in de zon: die zijn moe. Moe van twee fantastische avonden dansen. De eerste avond was in BaliJoe in Seminyak. Je moet er van houden – en ik hou er zo van- een gay & dragqueen bar.


img_5797.jpg

Een in de categorie WAAROM HEBBEN WE DIE IN AMSTERDAM NIET?!

Wodka, cranberryjuice, lime, prive tafel. Lieve A had het fantastisch geregeld. Dansen en genieten. Het was de laatste “vrijgezellige” avond van H. En iedereen ging los. Wat een vibe, alleen liefde, gezelligheid, dansjes, drankjes, drankjes, drankjes, shows, fantastische dragqueens..

Geen haat. Geen afgunst. Alleen plezier en gezelligheid!

Fast forward to the wedding. 23 september 2017. Het was fantastisch georganiseerd.


img_5735.jpg

De lokatie, de aankleding, het eten, het drinken (🙄🤣🥂) echt onwijs mooi allemaal.

Trouwen in de bloedhitte met zeeklimaat vergt een boel haar en makeupskills. Zelf bezit ik die niet. Maar fantastische Kiefer heeft deze wel. Daar waar mijn ontembare manen ten onder gingen in een nanoseconde zat H ‘dr haar als een huis. Orkanen, tsunami’s, vulkanen (oke ik mag er geen grappen over maken – sorry karma, ik doe het toch) ongelofelijk!

Makeup hebben we het later over. In combinatie met Kleenex & emoties, prachtig.

S stond te wachten op H, de eerste piano pingel: En S brak. Trillende onderlip en tranen biggelden over zijn wangen. En in een nanoseconde brak iedereen met hem mee. Wat een tranentrekker. Net als in de film, maar dan veel veel mooier.

We kennen allemaal die plaatjes op Facebook: “If my man doesn’t look at me like this on my wedding I am going to say no” nou S, jij was er zo een, we zagen de liefde, we voelde de liefde en we huilden met liefde met je mee.

En lieve, stoere T. Die H weggaf. Wat deed je het fantastisch. En matchy matchy met kleine I was ook prachtig. Niemand die doorhad dat kleine I bijna het zwembad in rende uit enthousiasme hihi!

The vows, wederom tranentrekkers. Jij word de rest van je leven als koningin behandeld H. Ups en downs prachtig verteld. Niet alleen rozengeur en maneschijn. Ik heb geen idee wie dit allemaal lezen dus ik hou het een beetje “oppervlakkig”, maar blood doesn’t make the family. (De foto hieronder is S, met kleine I, die compleet knock out lag na het officiële gedeelte.)


img_5761.jpg

Ik wist het al, maar je bent er een prachtig sterk voorbeeld van. Zo mooi in je jurk, zo kwetsbaar en toch zo prachtig stoer en sterk. ♥️ Na het officiële gedeelte rende ik snel even naar hotelkamer voor een kleine touch up voor de makeup. Een nieuw laagje lipgloss en een matterend poedertje over m’n smoel was geen overbodige luxe haha!


img_5800.jpg

Lekkere hapjes terwijl het kersverse echtpaar een fotoshoot had. En toen een magisch mooi diner, met allemaal prachtige kleine lampjes, boven de tafels. Het eten was heerlijk en allemaal zo goed geregeld!

Met een leuke band erbij.

De speeches waren prachtig en wederom was het weer zo emotioneel, oprecht en mooi.. wederom iets met Kleenex! Haha!

Het toetjes buffet geplunderd (ik voelde me eindelijk weer de normale vreetzak die ik hoor te zijn! En slagroom soesjes zijn favoriet!) En daarna heeerlijk dansen! O als DJ: fantastisch gedraaid! En met Bacardi (cola-alleen-voor-de-kleur) en de Bintang Radlers ging het hard… Het was fantastisch. Dit was de “after” met mooie S. Straks komt er nog een before foto haha!

Lieve Familie S, helemaal officieel nu. Ik wens jullie alle liefde, alle gezondheid, alle gekkigheid, alle gezelligheid van de wereld. Dat jullie alle obstakels in het leven samen mogen overwinnen (maar daar twijfel ik niet aan!) en samen heel oud en gelukkig worden! Ik vond het een enorme eer om erbij te mogen zijn. Het was magisch mooi op het prachtige Bali trouwen! In die paar dagen ook een aantal van jullie vrienden ook mogen leren kennen, en wat een ontzettende lieverds. Daar zijn we nu, bij het finetunen van de blog, bij in een fantastisch mooie villa. Mooie pure mensen en zoveel liefde. Ook dat voelt zo gaaf om in deze toch al zo bijzondere reis jullie te mogen leren kennen.

Ik ben weer eens Lieke met marshmellowheart. Hou me boven een kaarsje en ik smelt. Jullie zijn lief!

Ik sluit de blog af met een hartje en een bedankt. ♥️ Liefs uit Bali. Met een vulkaan die vast een beetje boos is op de wereld. Samen met allerlei ander natuurgeweld all over the world. Omdat de wereld meer liefde nodig heeft. Noem mij maar een zweefteef – I don’t care. Adios💋 en ik sluit af met wat foto’s.. Omdat het kan.


8ab44c19-8508-4e44-9848-93a9a94216bf.jpg


img_5768.jpg


img_5727-1.jpg

Met als laatste met broerlief! 🎉

Related Posts

Comments (2)

[…] groep, wat een dag!) Bali swing, wereld erfgoed rijstvelden, NungNung (avonturen, en dankbaar!) De bruitloft van H en S  WAT.EEN.DAG! Superdeluxe villa  bij de bruiloftsvrienden en op weg naar de Gili Trawagan Gili […]

Eens in de zoveel tijd lees ik deze blog, om weer eens terug te kunnen gaan in de tijd. Wat kan jij fantastisch schrijven

Leave a comment